Artikkelin kuva
lapsen kanssa

Mistä nimitarrat vaatteisiin päiväkotia varten? Katso listaus

Päiväkodissa on tärkeää, että kaikki lapsen vaatteet ja varusteet ovat nimikoituja. Muutoin on vain ajan kysymys, milloin ne vaihtuvat leikkikavereiden käsineiden, hattujen, kurahousujen tai muiden tamineiden kanssa. Onneksi homma on tehty helpoksi, sillä liimattavat nimitarrat ovat kätevä tapa merkitä lapsosen omaisuus.

Monet vanhemmat pohtivat, mistä nimitarrat kannattaa tilata. Itsekin mietin tätä vastikään, kun arkissa oli jäljellä enää muutama tarra ja kasvanut lapsi tarvitsee syksyn tullen paljon uutta päällepantavaa. Huomasin, etteivät tarramme kestäneet pesua kovinkaan hyvin, joten päätin tilata ne eri paikasta kuin viimeksi.

Mistä nimitarroja sitten kannattaisi tilata? Törmäsin tästä aiheesta hiljattain vanhempien somekeskusteluun, jossa seuraavien nettikauppojen nimet nousivat pinnalle useaan kertaan.

Ikioma

Millaisia nimitarroja? Tarrojen tyyliä voi muokata itse. Suorakaiteen muotoiseen tarraan voi valita mm. kuvan ja taustavärin. Valikoimissa on myös nimikointitarroja tunnetuilla teemoilla, kuten Pipsa Possulla, Muumeilla tai Frozenilla.

Nettikaupassa luvataan, että nimitarrat kestäisivät 60 asteen pesun pyykinpesukoneessa, kuivausrummussa ja tiskikoneessa. Tuotteilla on hintaa 18,95 euroa / 120 kpl.

Ikioma.fi

Tarramonsteri

Millaisia nimitarroja? Tarjolla on suorakaiteen ja ympyrän muotoisia tarroja. Niihin voi valita mm. kuvan ja taustavärin. Valittavana on myös tarroja eri teemoilla, kuten auto-, yksisarvis- tai metsäretkiteemalla. Nettikaupassa lukee, että tarrat kestäisivät hyvin kulutusta ja visiitit pesukoneessa ja tiskikoneessa. Hinnat riippuvat tuotteesta, mutta edullisin vaihtoehto on 22 euroa / 80 kpl.

Tarramonsteri.fi

Nimilaput.fi

Millaisia nimitarroja? Kaikki vaatteisiin tarkoitetut nimilaput ovat silitettäviä. Niitä on kahdessa koossa: suuremmissa on eläinten kuvia ja pienemmissä pelkkä teksti.

Sivustolla kerrotaan, että nimilaput kestäisivät 60 asteen pesun ja kuivauksen kuivausrummussa. Hintaa isoilla lapuilla on 3,70 euroa / 12 kpl ja pienet ovat hieman edullisempia.

Nimilaput.fi

Tarrataivas

Millaisia nimitarroja? Yksinkertaisia nimikointitarroja, joihin tulee pelkkä teksti. Saatavilla on pyöreitä ja suorakaiteen muotoisia tarroja, joihin voi valita värit. Esimerkiksi pyöreillä nimitarroilla on hintaa 13,95 euroa / 78 kpl. Nettikaupan mukaan tarrat kestävät myös konepesun, jos ne ovat kiinnitetty huolella.

Tarrataivas.fi

Liimattavat nimitarrat ovat vain yksi keino merkitä lapsen vaatteet. Lue lisää vinkkejä vaatteiden nimikointiin.

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala, kuva: Shutterstock