Artikkelin kuva
lifestyle

Mitä äitienpäivälahjaksi alle 40 eurolla – katso vinkit!

Äitienpäivä lähestyy, ja on jälleen aika muistaa omaa äitiä. Juhlapäivänä on mukavaa saada itsekin hieman huomiota osakseen, jos jälkikasvua on siunaantunut.

Tärkeintä äitienpäivän juhlistamisessa on rakkauden osoittaminen äidille, eikä lahjan arvolla ole merkitystä. Tästä huolimatta äideille on tapana hankkia jotakin muistamiseksi, olipa se jokin äidin jo pitkään kaipaama tuote, itse leivottu herkku tai vaikkapa omatekoinen käsityö.

Tänä vuonna kaikki eivät voi juhlistaa äitienpäivää fyysisesti samassa paikassa ikääntyneen äitinsä kanssa. Koronaviruksen takia lähikontakteja suositellaan välttämään, ja yli 70-vuotiaita on kehotettu pysymään kotikaranteenia vastaavissa oloissa. Tästä huolimatta äitienpäivää voi juhlia vaikkapa etäyhteyksien avulla ja ehtiipä äidille vielä lähettää postitse jotakin mukavaa lahjaksi.

Mutsimedia kokosi yhteen vinkkejä ympäristön huomioon ottavista lahjoista, jotka maksavat alle 40 euroa. Löydätkö näistä jotakin mieluista omalle äidillesi tai ilahtuisitko itse, jos omasta paketistasi paljastuisi jotakin näistä?

Rauhoittavaa joogaa omassa kodissa


Nauttisiko äiti lempeästä liikunnasta? Monet ovat innostuneet osallistumaan etänä ohjatuille jumppatunneille, etenkin nyt koronaepidemian aikaan.

Lahjakortti oikeuttaa pääsyyn netissä viidesti viikossa järjestettäville OhMyGoodnessin joogatunneille 24.5.2020 saakka. Tunneista jää verkkoon tallenne, joten joogata voi juuri itselle sopivana hetkenä.

20e
Elamyslahjat.fi

Hemmottelua iholle: Vartalokakku


Etkö ole koskaan kuullutkaan vartalokakuista? Tämä vähemmän tunnettu luonnonkosmetiikan ihonhoitotuote on mitä oivallisin lahja, sillä se tuo arkeen ripauksen luksusta.

Vartalokakkua voi hieroa käsien välissä tai suoraan iholle, ja kakusta irronnut öljy levitetään iholle pyörivin liikkein. Tämän voi ottaa rutiiniksi aina suihkun jälkeen.

Vartalokakkujen kerrotaan sitovan kosteutta ihoon ja ravitsevan hipiää. Jos tuotetta käytetään säännöllisesti, voi se auttaa ihoa pysymään kimmoisana. Eteeriset öljyt antavat iholle myös vastustamattoman tuoksun.

24,95e
Delicious - Vartalokakku, kaikki ihotyypit
Luonkos.fi

Puinen avaimenperä kuvalla


Ajatus on kaikki kaikessa, kun lahjoista puhutaan! Valitse avaimenperään kuva, joka kertoo suhteestanne. Ehkä valitset yhteiskuvan äidin kanssa tai kuvan pelkästään hänestä, sinusta tai jostakin äidille erityisen mieluisasta asiasta.

Puuosa on FSC-sertifiotua vaahteraviilua. Kyseinen sertifiointi takaa, että puu on peräisin hyvin hoidetusta metsästä, joka tuottaa ekologista, taloudellista ja sosiaalista hyötyä.

11,95e
Avaimenperä puuta
Smartphoto

Iloa tyyliin korvakoruilla


Kotimaisen Maanantaimallin korvakorut syntyvät koivuvanerista, jotka saavat printtinsä ja muotonsa Helsingissä. Korujen kokoaminen tapahtuu käsityönä Turussa. Metalliosat ovat korkealaatuista ruostumatonta terästä.

26e
SO-PI-VA, 2-osainen musta-valko-okra
Maanantaimalli

Kesäksi pinkkiä huulille


Kaunis huulipuna ei petä koskaan. Äiti ilahtuu takuuvarmasti, kun huulille saa sipaista luonnollista, kotimaista ja ekologista punaa. Havu Cosmeticsin pinkki sävy sopii loistavasti kesään, ja meikki sisältää vain luonnollisia vahoja ja öljyjä. Puna on pakattu kotimaisesta koivusta valmistettuihin hylsyihin.

38e
Huulipuna, sävy: Pink
Havu Cosmetics

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala