Artikkelin kuva
lifestyle

Suomalaisäidit ottavat tyynyhaasteesta kaiken irti – katso hauskat kuvat

Koronavirusepidemian vuoksi kotona vietetään tavallista enemmän aikaa. Osa ihmisistä on oireidensa tai virukselle altistumisensa takia kotikaranteenissa, jolloin ulos voi lähteä vain erityisen painavasta syystä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi roskien vienti tai lemmikin ulkoilutus. Kaikkien puolestaan tulee vältellä julkisia tiloja ja lähikontakteja muihin ihmisiin.

Aika voi joskus käydä pitkäksi rajoitteiden vuoksi, mutta rauhallisemmassa elämässä on myös hyviä puolia. Monet ovat innostuneet keksimään hauskaa ajanvietettä itselleen ja perheelleen.

Kerroimme hiljattain suosituksi nousseesta nallejahti-leikistä, jonka tarkoituksena on ilahduttaa perheitä ja kannustaa ulkoiluun. Jotkut puolestaan hurahtavat käsitöihin, toiset löytävät iloa musiikista ja osa ahmii kirjoja enemmän kuin koskaan aiemmin.

Yksi uusimmista arjen hauskuuttajista löytyy sosiaalisen median puolelta, niin kutsusta tyynyhaasteesta.

Mikä ihmeen tyynyhaaste?

Uudessa somehaasteessa ideana on, että osallistuja ottaa itsestään kuvan tyynyyn ja vyöhön pukeutuneena. Tyyny kiinnitetään keskivartalolle vyön avulla, ja joissain tapauksissa lopputulos näyttää, kuin päällä olisi olkaimeton lyhythelmainen mekko. Joskus tyylistä näkee heti, että osallistuja on sonnustautunut nimenomaan tyynyyn. Tärkeintä haasteessa on hauskanpito ja irtautuminen poikkeusolojen aiheuttamista huolista edes hetkeksi.

Haaste on noussut suosituksi niin maailmalla kuin Suomessa. Kuvia tyynyhaasteesta julkaistaan sosiaalisessa mediassa ainakin seuraavilla aihetunnisteilla: #tyynyhaaste, #pillowchallenge ja #quarantinepillowchallenge.

Myös monet äidit ovat ottaneet tyynyhaasteen riemulla vastaan. Mutsimedia kokosi yhteen suomalaisäitien Instagramissa julkaisemia ihastuttavia tyynyhaastekuvia ja sai luvat kuvien julkaisemiseen. Osassa pelkästään äiti on osallistunut tyynyhaasteeseen, kun taas joissain lapset ovat mukana.

Ilahduttavatko tällaiset hyvän mielen haasteet sinuakin?Kuvat: xmiliv


Kuva: nannaux


Kuva: outislifeblog


Kuva: magdalendreams


Kuva: miiaklarichKuvat: teamhillslife

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala