Artikkelin kuva
lifestyle

Tuoksua ja pehmeyttä jouluun Annolta

Artikkeli on tehty yhteistyössä Annon kanssa.


Vuonna 2016 Facebookin sisustusryhmissä kohistiin, kun legendaarinen Anttila meni konkurssiin ja sen tavaratalot lopetettiin. Sisustajat eivät olleet niinkään huolissaan tavaratalosta, vaan enemmän heitä huolestutti Anttilan oman sisustusbrändi Annon kohtalo. Monet olivat olleet brändin uskollisia faneja jo pitkään ja tykästyneet minimalistisiin, hyvälaatuisiin sekä ajattomiin tuotteisiin.

Annon fanit saivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, kun pian konkurssin jälkeen suomalainen perheyritys kertoi ostavansa brändin Anttilan konkurssipesästä ja lanseeraavan sen uudelleen. Vuonna 2017 avattiin Annon oma verkkokauppa, josta löytyi jo Anttilan aikoina suosittuja sisustustuotteita ja tekstiilejä.

Laatua kohtuuhinnalla

Itse olen aina tykännyt Annosta, sillä tuotteiden hinta-laatusuhde on mielestäni ollut enemmän kuin kohdallaan. Erityisesti matot, pyyhkeet ja maljakot ovat olleet kestosuosikkejani ja meiltä kotoakin löytyy useampia Annon sisustustuotteita sekä tekstiilejä.

Päätinkin tulevan joulun kunniaksi valita Annon verkkokaupan valikoimasta muutaman suosikin, jotka mielestäni sopivat erityisen hyvin joululahjaksi, kodin jouluun tai sisustamiseen. Tässä siis muutama vinkki myös sinulle, joka vielä mietit joululahjahankintoja perheelle.

Huonetuoksu

Purus-huonetuoksu on Suomessa kehitetty ja valmistettu myrkytön sekä helposti biohajoava tuoksuseos. Tuoksussa on vivahteita kesäisestä metsästä ja raikkaasta järvimaisemasta. Se haihtuu tasaisesti ja tuo kotiin raikkaan, mutta ei kuitenkaan liian hallitsevan tuoksun.

Tuoksupullon voi sijoittaa kotona esimerkiksi makuuhuoneen ikkunalaudalle, kylpyhuoneen kappien päälle tai olohuoneen lipastoa kaunistamaan. Pullo on myös visuaalisesti kaunis – sitä ei tarvitse peitellä, vaan sen voi sijoittaa kotona aitiopaikalle muiden ihanien koriste-esineiden tavoin.

Puro-vohvelipyyhe

Pellava- ja vohvelipyyhkeet ovat kokeneet uuden nousun kylpyhuoneen suosikeiksi ja niitä onkin näkynyt sisustuslehdissä ja -blogeissa paljon lähiaikoina.

Annon valikoimasta oma suosikkini on Puro-vohvelipyyhe, jota meiltä kotoakin löytyy monessa eri värissä ja koossa. Pyyhkeet vain paranevat käytössä, muuttuvat entistä imukykyisemmiksi ajan saatossa ja sopivat yhtä hyvin niin kylppäriin kuin keittiöönkin käsipyyhkeeksi.

Diffuuseri ja Purus-tuoksuöljy

Annon Purus-diffuuserilla saat kotiin ilmaa kevyesti raikastavaa tuoksuhöyryä. Diffuuseri toimii myös halutessasi yövalon tavoin, sillä laitteen alaosassa on kevyt tunnelmavalo neljällä eri säätömahdollisuudella. Myös itse diffuuserissa on neljä eri ajastustilaa (12, 1 ja 2 h), joista voit valita itsellesi omaan tarpeeseen sopivimman vaihtoehdon.


Diffuuseria voi käyttää pelkällä vedellä tai lisätä veteen pari tippaa joko Annon omaa tuoksuöljyä tai esimerkiksi luontaistuotekaupoista saatavia eteerisiä öljyjä. Kotimaiselta Frantsilalta löytyy ihania vaihtoehtoja.

Sora-matto

Sora-matto on eläväpintainen villamatto, joka sopii lähes mihin tahansa kodin tilaan ja tuntuu ihanan pehmeältä ja lämpimältä jalalle. Matto on yksinkertaisen minimalistinen, mutta tuo kuitenkin mukanaan sisustukseen viihdykästä kotoisuutta. Maton päällä kelpaa availla joululahjoja yhdessä koko perheen tai läheisten kanssa ja pelailla lautapelejä sekä nauttia kiireettömästä yhdessäolosta.

Sora-mattoja on saatavilla Annon verkkokaupasta useassa eri koossa ja värissä.

Alekoodi Mutsimedian lukijoille

Anno haluaa tarjota Mutsimedian lukijoille -20% alekoodin! Koodi MUTSIXANNO on voimassa 17.12.2019 asti. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita.

Teksti: Jenni Siikaniva, kuvat: Anno, Jenni Siikaniva