Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Äiti tyylillä? Näillä vinkeillä onnistut!

Äiti, kaipaatko inspiraatiota arkipukeutumiseen? Ei hätää, ratkaisu on käsilläsi. Mutsimedian koostamilla vinkeillä tunnet olosi käytännöllisen tyylikkääksi hiekkalaatikon reunalla, päiväkodin vanhempainillassa ja äitiringin lounastreffeillä. Nappaa vinkit talteen ja loista!

Lempifarkut

Äidin arjessa aktiivisuus asettaa omat vaatimuksensa vaatteiden materiaaleille. Denim ei koskaan petä. Farkut taipuvat mainiosti vaunulenkille lenkkareiden ja tuulitakin pariksi ja antavat kivaa särmää mekkoon yhdistettynä lounastreffeillä. Farkkukangas ei kaipaa tiheitä pesukertoja, vaan pelkkä tuuletus riittää. Tämähän on tietysti pelkkää plussaa touhukkaan lapsiarjen keskellä!

Väreillä leikitellen

Värillä on väliä. Mustassa ja valkoisessa vaatetuksessa näkyvät tunnetusti parhaiten lapsen ruokalista, joten rohkene käyttää värejä. Nyt saa leikitellä ruuduilla, pastelleilla ja punaisella. Herkullisia löytöjä teet muun muassa kirpputoreilta, ja lompakkokin kiittää. Äitiystävällisistä kirpputoreista tulossa juttua Mutsimediaan piakkoin!

Koruilla päivä paranee

Huonosti nukuttu yö takana? Korut pelastavat! Isoilla korvakoruilla tai kaulakorulla piristyy asu kuin asu ja olokin on paljon skarpimpi. Korujen valinnassa kannattaa huomioida mahdolliset nikkeliallergiat ja suosia luonnonmateriaaleja, tutkivathan lapset niitä mielellään sylissä ollessa. Mutsimedialla sytymme nyt näistä kotimaisista ihanuuksista. Tsekkaa myös YO ZENIN aarreaitta.

Sateen- ja katseenkestävää

Sataa, sataa ropisee. Sadetakki ja kumpparit, check. Ulkoilu maistuu säällä kuin säällä, kun varusteet ovat veden- ja tuulenpitävät –myös äidillä. Tyyli seuraa käytännöllisyyttä. Tyylikkäimmän Mutsin palkinnon vie ensimmäisenä vesilätäkköön hypännyt!

Teksti: Anna Korhonen