Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Alehaukan suosikkiverkkokaupat lapsille

Lapset kasvavat nopeasti ja vaatteet, asusteet sekä kengät jäävät pieniksi ennen kuin huomaatkaan. Vaatteiden ostamisessa näppärä vaihtoehto onkin kääntyä hankintojen osalta verkkokauppojen puoleen.

Tähän artikkeliin Mutsimedia on koonnut muutamia tutustumisen arvoisia verkkokauppoja, joista ostaminen onnistuu usein edullisesti, nopeasti ja helposti. Tässä siis Mutsimedian parhaat vinkit verkkokauppaostoksille, olkaa hyvät!

Sportsdirect

Brittiläinen Sportsdirect on lasten tennareiden ostamisen ehdoton ykköspaikka. Postituskulut ovat ovat kymmenisen euron luokkaa, mutta varsinkin useammat parit tilatessa ostokset tulevat silti huomattavasti halvemmaksi kuin Suomesta kivijalkakaupasta ostettaessa. Sportsdirectin paketit toimitetaan suoraan kotiin kuriirilla, jolloin säästyt myös Postiin menemisen vaivalta. Verkkokaupasta kannattaakin tilata samalla kertaa monta paria tennareita useammassa koossa odottamaan jalan kasvamista. Kaupasta löytyy mm. Vansin, Adidaksen ja Niken vaatteita, asusteita ja kenkiä. Mutsimedia suosittelee!

Tärppi: Niken ja Adidaksen tennareita saattaa hyvänä päivänä löytää alle kahdellakympillä.

Zalando Outlet

Saksalainen Zalando tuli Suomeen rytinällä 2012 massiivisten mainoskampanjoiden saattelemana. Zalandon Outlet-osiosta löytyy lähes aina hyviä tarjouksia sekä lapsille että aikuisille. Ehdoton plussa Zalandolta tilatessa, ovat ilmaiset postikulut sekä ilmainen palautus, jos tuotteet eivät jostain syystä ole sopivia. Tuotevalikoima on verkkokaupassa suuri, kauppa toimii moitteettomasti ja toimitus on nopea. Zalando on panostanut hakukonelöydettävyyteen, joten Googlesta muotiin liittyviä hakuja tehdessäsi saatat hyvinkin päätyä juuri Zalandon sivulle.

Tärppi: Etsi netistä koodeja, joilla Zalandon ostoksista saa alennusta. Joskus alekoodin saa myös kylkiäisenä ladatessaan Zalandon yhteistyökumppanin applikaation. Zalando mainostaa myös kupongeilla aikakauslehtien välissä – alekupongit kannattaa siis napata talteen.

Surfdome

Surfdome on alehaukan ehdoton suosikkiverkkokauppa kenkäostoksille. Brittiläisen nettikaupan valikoimasta löytyvät muun muassa merkit Dr. Martens, Converse, Toms, New Balance ja Timberland. Kaupasta löytyy tarvikkeita myös aktiiviselle surffi-, skeitti- ja lumilautailuharrastajalle. Toimitus saapuu Surfdomesta Suomeen reilussa viikossa ja postikulut ovat viiden euron luokkaa. Ei paha!

Tärppi: Kurkkaa myös Surfdomen reppuvalikoima.

Sportamore ja Sportamore Outlet

Ruotsalaisen urheiluvarustekauppa Sportamoren tarjonta on laaja, verkkokauppa on käytettävyydeltään hyvä ja myös maksaminen on tehty Klarnan laskun avulla sujuvaksi. Sportamorelta tilatessa toimituskulut sekä palauttaminen ovat ilmaisia ja toimitus on nopea. Verkkokaupan valikoimasta löytyy lapsille vaatteita ja kenkiä mm. Crocsilta, Mololta, Kavatilta, Reimalta ja Didriksonsilta. Sportamoren Outlet-osiosta saattaa tehdä edullisia alennuslöytöjä pienellä rahalla, jos kokojen kanssa käy tuuri.

Tärppi: Sportamoren uutiskirjeen tilaajaksi kannattaa liittyä, sillä kaupalla on usein alennuskampanjoita, joista tiedotetaan sähköpostilla.

Ps. Muistathan myös, että seuraavan sesongin vaatteet kannattaa aina hommata edellisen sesongin alennusmyynneistä ja varastoida vaatteet odottamaan oikeaa käyttöaikaa.

Teksti: Jenni Siikaniva