Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Gugguu tuli kylään

Artikkeli on tehty yhteistyössä Gugguun kanssa.


Kotona on kiva pitää vaatteita, jotka ovat mukavia päällä, joissa on helppo liikkua ja kiva leikkiä. Erityisesti nyt, kun kotona vietetään reippaasti aikaa, pehmeät kotivaatteet ovat kaiken a ja o.

Meille suomalaisen Gugguun vaatteet ovat olleet sellaisia, jotka jälkikasvumme valikoi useimmiten aamulla päälleen kaapista – vaikka ne olisivatkin vaatepinon alimmaisina ja äiti pääsee valikoinnin jälkeen siivoamaan koko hyllyn. Kaikki äidit, tiedätte mistä puhun, eikö niin?


Oma jälkikasvumme tykkää yksinkertaisista vaatteista, jotka on helppo pukea ja nopea riisua pois päältä. Mikään ei saa kutittaa tai hangata.

Pikkutyypin lempiväri on sininen, jota vaatekaapista löytyykin runsain mitoin. Kotona viihdytään usein kevyessä t-paidassa ja paljain varpain.


Gugguun tuotteita on helppo yhdistellä keskenään eri mallistojen välillä, koska vaatteiden leikkaukset ovat selkeitä ja värit simppeleitä. Kuvassa oleva t-paita on viime vuodelta ja housut tämän kevään mallistosta.


Gugguun college-pöksyistä on olemassa useampikin eri malli, mutta meillä on tykästytty nimenomaan tähän kuvissa näkyvään isotaskuiseen malliin. Taskuihin on kiva piilottaa pieniä aarteita ja usein ulkoilun jäljiltä niistä löytyy jemmattuina pikkukiviä ja oksanpätkiä.

Pötköttely on muuten ihan parasta kotipuuhaa ja sitä tehdäänkin meillä usein koko perheen voimin.


Erityisesti nyt, koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana, meille on ollut tärkeää pitää kotona mieliala korkealla leikkimällä ja hassuttelemalla yhdessä. Legoilla rakentelu, erilaiset kortti- ja lautapelit sekä piirtäminen ovat olleet kovassa huudossa lähiviikkoina. Anna yläfemmat!


Välillä on kiva rauhoittua katselemaan ikkunasta ulos pihalle, tutkiskella kevään etenemistä ja miettiä mitä kaikkea kivaa kesällä tehdään.

Päässä olevasta punaisesta lippiksestä tuli meidän pikkutyypin välitön suosikki, koska lippis on kuulemma samanlainen kuin Super Mariolla. Onneksi aurinko paistaa jo usein ja pian päästään lippistä testailemaan ulkoilmaan.

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Jenni Siikaniva, kuvat: Juuso Siikaniva