Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Gugguu valloittaa koko perheen vaatekaapit

Artikkeli on tehty yhteistyössä Gugguun kanssa.


Gugguu on monille tuttu, nyt jo kansainvälisestikin leviävä, kotimainen lastenvaatevalmistaja. Gugguun vaatteet tuotetaan eettisesti ja ekologisesti ja niiden ulkonäkö miellyttää ainakin omaa silmääni sataprosenttisesti. Ei ole siis kovin epäselvää, mikä on meidän perheen lempparimerkki lastenvaatteiden saralla.

Trikoopaitoja, -toppeja ja -legginsejä, collegehousuja ja -huppareita. Niitä on meidän lasten vaatekaapeista löytynyt jo vuosia. Laatu korvaa määrän ja näihin kestäviin ja pestäviin vaatteisiin lapset pukeutuvat mielellään päivästä toiseen. Kauniit, kausittain vaihtuvat värisävyt ja upeat kuosit kruunaavat käytännölliset mallit.


Gugguu on siis hyvinkin tuttu juttu meidän taloudessa. Mutta se paikka, missä kyseinen merkki ei ole laisinkaan tuttu, on oma vaatekaappini. Olen kyllä toisinaan silmäillyt aikuisten tarjontaa ja pohtinut vaatteiden hankintaa. Kuitenkin nimenomaan lastenvaatemerkiksi alun perin leimautunut Gugguu on tuntunut kovin vieraalta ajatukselta itseni yllä.

Miten iloiseksi tulinkaan, kun sain todeta olleeni väärässä! Kuvissa näkyvä asukokonaisuus on muodostunut viime viikkojen ehdottomaksi suosikkiasukseni. Se on juuri niin mukava ja pehmoinen, kuin olen ajatellutkin sen olevan. Usein mukavuus ja ulkonäkö eivät tule samassa paketissa, mutta miellyttävän paksusta ja jämäkästä collegesta ommeltu huppariasu myös näyttää hyvältä. En koe olevani ollenkaan kolitsipuku -ihminen, mutta tällä tyylikkäällä, minimalistisella hupparilla kävin jopa töissä eräänä päivänä. Se kertoo paljon!En tiedä, miksi olen suhtautunut aikuisten vaatteisiin aiemmin niin epäluuloisesti. Onhan itse malliston suunnitellut Minttu Räikkönen perheensä kanssa jo sen todistanut, että nämä vaatteet pukevat erinomaisesti ihan koko perhettä.

Olenkin tämän käyttökokemuksen myötä hehkuttanut Gugguun aikuistenvaatevalikoimaa monelle ystävälleni. Ja ilolla toivottanut sen tervetulleeksi myös omaan garderobiini. Mieli tekisi hankkia vielä ainakin tyylikäs trikoopoolo tai kaunis kesämekko sekä miehelleni samanlainen collegesetti omani kanssa.

Enää ei Gugguu ole tuttu juttu vain lasten vaatekaapeissa, vaan myös meidän aikuisten puolella!


PS. Kuvissa näkyvät mielettömän suloiset lasten verkka-asut on valmistettu uudenlaisesta materiaalista Gugguun ekologisten periaatteiden mukaisesti. Kangas on tehty kierrätetyistä muovipulloista sekä kierrätetystä elastaanista. Verkkareiden leikkaus on mukava ja lapset viihtyvät asuissaan erinomaisesti. Oikeita hyvänmielenvaatteita siis nämäkin!

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti ja kuvat: Anni Virtanen