Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Joululomalla voi käpertyä kotiin Muumi-pyjamissa

Artikkeli on tehty yhteistyössä Reiman kanssa.


Pakkasulkoilun jälkeen tuntuu ihanalta mennä saunaan, pukea pyjama ja villasukat päälle ja kääriytyä varmuuden vuoksi vielä lämpimiin peittoihin ennen konvehtirasian avaamista. Koko perhe voi valvoa myöhään ja katsoa joulupiirrettyjä, eikä kenenkään tarvitse nousta aikaisin seuraavana päivänä mennäkseen kouluun tai töihin!

Reima-pyjamat tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten. Ne sopivat sekä sikeisiin talviuniin että pitkiin leikkeihin pimeinä aamuina. Luomupuuvillaisten Muumi-pyjamien ylä- tai alaosan voi myös yhdistää Reiman Play Jersey -trikoosta tehtyihin yöasuihin, joissa on kaunis, Suomen luonnosta inspiraationsa saanut männynkäpykuosi. Play Jersey siirtää kosteuden iholta, jolloin nukkumaan mennessä touhukas lapsi ei ole hikinen ja uni tulee helpommin.

Nuku sikeästi Muumien kanssa

Muumi-pyjaman ja yöpuvun kauniit kuvitukset vievät Muumilaaksoon, jonka on luonut rakastettu suomalainen kirjailija ja taiteilija Tove Jansson. Voit valita pyjaman, jossa on unenomainen printti uusista Muumi-animaatioista tai taidokas luonnospiirros Pikku-Myystä tai Nuuskamuikkusesta.

Alusvaatteita pukinkonttiin

Alusvaatteet ovat uutta Reimaa: 3-pakkaus sisältää kolmet värikkäät bokserimalliset alushousut ja 2-pakkaus sisältää valkoisen ja harmaan korkealaatuisen aluspaidan.

Alusvaatteet on tehty puhtaasta luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta. Ne on valmistettu kaksoiskokoina 8692158164 cm, ja niitä saa vain Reiman omista myymälöistä ja verkkokaupan kautta.

Osta ihanimmat ja pehmeimmät paketit pukinkonttiin tästä.

Tilaathan nämä pehmeät joululahjat Reiman verkkokaupasta viimeistään 12.12.