Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Luonnonkosmetiikkaa äidin ja lapsen herkälle iholle – Little Butterfly London

Äiti, etsitkö luonnollista, laadukasta ja ennen kaikkea turvallista kosmetiikkaa lapsen iholle? Ei tarvitse etsiä enää, sillä pyyntöihisi on vastattu!

Little Butterfly London on ensisijaisesti vauvoille ja äideille suunnattu luonnonkosmetiikan tuoteperhe, jonka suunnitteluprosessissa on huomioitu vastasyntyneen herkkä, kuiva ja ekseema-altis iho. Tuotemerkki on täysin turvallinen raskauden ja imetyksen aikana, sillä ainesosiin ei kuulu haitalliset ja toksiset yhdisteet (kuten mineraaliöljyt, parafiinit, silikonit, SLS, DEA, TEA, PEG & keinotekoiset hajusteet).

Luksusleiman ja lukuisia kansainvälisiä palkintoja pokannut Little Butterfly London haluaa tarjota tuotteissaan laadultaan ja arvoltaan parhaita ainesosia äideille, jotka haluavat itselleen, vauvoilleen ja lapsilleen parasta. Tuotesarjan perustaja Gudrun Wurm seisoo omalla kokemuksellaan tuotesarjan takana. Etsittyään pitkään korkealaatuista, ympäristöystävällistä ja esteettistä kosmetiikkaa koko perheelleen, hän innostui luomaan lopulta itse laadultaan ensiluokkaisen kosmetiikkasarjan.

Little Butterfly London -tuoteperheen raaka-aineisiin kuuluvat mm. arganöljy, persikka, kurkku, aprikoosi, granaattiomena sekä aidot ruusunmarjaöljyt. Tuoteperheestä löytää niin vartalon pesuun, kosteuttamiseen ja hoitamiseen suunnattuja tuotteita. Kaikki tuotteet ovat ekosertifioituja, allergiatestattuja ja ihotautilääkäreiden hyväksymiä. Luonnonmukaiset ja ensiluokkaiset tuotteet ovat herättäneet ihastusta niin lapsiperheellisten kuin muidenkin laadukkaasta vartalonhoidosta kiinnostuneiden keskuudessa.

Mutsimedia kiinnostui myös kovasti tästä ylellisestä tuotemerkistä ja saikin Jolielta testiin näitä paljon hehkutettuja tuotteita. Testituloksia ennen muutama sana Joliesta, Suomen johtavasta luonnonkosmetiikkatalosta.

Jolie

Jolie tunnetaan Suomen suurimpana kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijänä, jonka valikoima koostuu laadultaan tinkimättömästä ekosertifioidusta luksusluonnonkosmetiikasta. Ilmiöksi kasvanut Jolie ei ole ainoastaan liikeyritys, vaan enemmänkin uusi ja raikas hyvinvointikonsepti, joka sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullisesti toimiessaan ajaa yhteisen hyvän toteutumista.

Jolien tiimin iloista ja rautaista palvelua on saatavilla kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvältä jolie.fi-verkkosivustolta, luonnonkosmetiikan verkkokauppa Jolie webshopista, kivijalkamyymälästä Jolie shopista sekä yksipaikkaisesta hemmotteluhoitolasta Jolie spa:sta.

Testissä monikäyttöinen suihkugeeli, kermainen vartalovoide ja “Bepanthen 2.0”

Perheeseemme kuuluu vanhempien lisäksi kaksi lasta: yksi ikiliikkuva leikki-ikäinen ja kävelyä opetteleva taapero. Äidin henkilökohtaisen ja lapsen käsiltä suojellun kosmetiikkahyllyn lisäksi meiltä löytyy aina yleiseen käyttöön soveltuvaa kosmetiikkaa pienen herkkä iho huomioiden. Suosimme mahdollisuuksien mukaan luonnonkosmetiikkaa ja etenkin koko perheelle soveltuvia tuotteita. Siksi kiinnostukseni paljon hehkutettua Little Butterfly London -sarjaa heräsi kertaheitolla ja kyseisen sarjan testaukseen pääsi osallistumaan niin perheemme lapset kuin aikuiset.

Little Butterfly London Bubbles in the Breeze Top to Toe Wash -monikäyttöinen puhdistusgeeli: kurkku-uutetta, rauhoittavia kaura- ja mesiangervouutteita, sekä mandariinia ja appelsiinia sisältävä pehmeästi vaahtoutuva suihkugeeli sopii käytettäväksi kaiken ikäisille, nimensä mukaisesti päästä varpaisiin. Meillä tuote pääsi testattavaksi hiusten pesuun, lasten ammeeseen kylpyvaahdoksi, sekä perinteisesti vartalon pesuun. Ekosertifioitu suihkugeeli pesi hellästi pienemmät ja isommat ja jätti jälkeensä raikkaan, ihanan tuoksun. Jatkan suihkugeelin käyttöä mielelläni myös uudesta putelista!

Little Butterfly London Dewdrops at Dawn Body Lotion -vartalovoide: Ravitsevaa kaakaovoita, kosteuttavaa kurkunsiemenöljyä sekä kaura- ja mesiangervouutteita sisältävä ekosertifioitu vartalovoide lupaa kosteuttaa ihon persikan ja aprikoosinkiviöljyn tehokkaalla vaikutuksella, olipa iho taipuvainen kuivuuteen, atooppiseen ihottumaan tai ekseemaan. Meidän perheessä kaikilla on ns. sekaiho eli ihon kosteutukseen on aina riittänyt perusvoide. Little Butterfly London vartalovoiteeseen sai tykästymään sen kermainen koostumus, makea tuoksu ja superkosteutetulta tuntuva iho. Tuote tuntui ihanalta iholla etenkin sheivauksen jälkeen!

Little Butterfly London Soft as Moonlight Nappy Change Cream -suojaava tehovoide: Joliella Best sellerin tittelin saanut ravitseva ja rauhoittava koko kehon kuiville tai ärtyneille ihoalueille soveltuva tehovoide sai perheessämme nimen Bepanthen 2.0. Suojaava tehovoide toimi niin vaippa-alueen punoituksen rauhoittamisessa, rohtuneiden huulten kosteuttamisessa ja kutiavien hyttysen puremien hoitamisessa. Voiteen täyteläinen koostumus sisältää mm. mangonsiemen- ja kaakaovoita, rauhoittavaa kehäkukkaa, kamomillaa ja sinkkiä. Tuoksuista inspiroituvana rakastuin myös voiteen ylelliseen tuoksuun. Tämä tehovoide jää ehdottomasti käyttöön ja tullaan näkemään kylpyhuoneemme kaapissa jatkossakin!


Koodilla MUTSIMEDIA saat 15 % alennuksen Jolien normaalihintaisesta valikoimasta. (Ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, In Fiore, Josh Roserbook tai NUORI, eikä lahjakortteja tai Jolie-boxeja). Koodi on voimassa 22.6.2018 asti.

Teksti ja kuvat: Anna Korhonen