Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Mitä lapselle päälle päiväkotiin? Kokemuksia NOSH-lastenvaatteista!

Kaupallinen yhteistyö: NOSH


Pian päiväkotiarki jatkuu monilla lapsilla kesäloman jälkeen, ja myös oma jälkikasvuni suuntaa päivähoitoon ensi maanantaina. Olen varautunut päiväkodin aukeamiseen tekemällä muutamia vaatehankintoja kolmevuotiaalleni.

Kun NOSH-vaatemerkiltä tilaamani lähetys saapui, tunsin itseni pieneksi lapseksi innostukseni kanssa.

Tästä käy kiittäminen pesukarhuja, jotka tekevät sirkustemppuja sinisävyisessä Trapetsilla-trikoopuserossa. Voiko pesukarhuja suloisempia eläimiä ollakaan?

Pidän väreistä, hauskuudesta ja rentoudesta elämässä yleensä, ja myös lapseni vaatetuksessa. Voisin vaikka adoptoida yhden pesukarhuista kotiini!

Lapseni keinui kotipihalla ennen kuin lähdimme vieraiksi syntymäpäiväjuhliin. Samalla uudet vaatteet pääsivät käyttöön.

Pesukarhupaidan kaveriksi sopivat mainiosti Cool-collegehousut, jotka valitsimme kanelin värisinä.

Synttäri-iloa ja hauskaa puuhailua

Taitoimme matkan potkulaudalla lapseni kaverin synttäreille viime viikonloppuna: lapsi potkutellen ja minä vierellä hölkäten. Sanomattakin selvää, että molemmilla täytyi olla mukavat vaatteet päällään.

En valitse lastenvaatteita pelkästään ulkonäön perusteella, vaan niiden tulee sopia vauhdikkaisiin leikkeihin. Uudet NOSH-lastenvaatteemme ovat luomupuuvillaa ja ne ovat niin pehmeät, etteivät ne voi olla muuta kuin miellyttävät päällä.

Ulkona pidettyjen synttärijuhlien pienet vieraat saivat oman yllätyspaketin.

Piirtäisikö sitä vaikka synttärikakun? Myös housut saivat osumaa asfalttiliiduista, mutta tahrat lähtivät helposti käsin pyyhkimällä.

Kotimatkalla pysähdyimme hetkeksi urheilukentälle, ja pääsimme valloittamaan tyhjät jalkapallomaalit. Tämä oli oivallinen lepohetki äidille, joka oli juossut potkulautailevan lapsensa vieressä vatsa täynnä kakkua ja kahvia.


Kaverin synttärit takana, ja takaisin omalla pihalla!

NOSH-lastenvaatteet valmistetaan vastuullisesti

Hankin valtaosan lastenvaatteistamme käytettynä. Kun ostan vaatteita uutena, kiinnitän erityisen tarkasti huomiota laatuun ja vaatemerkin vastuullisuuteen.

NOSH-merkin uudet vaatteemme vaikuttavat vahvoilta ja kestäviltä, ja brändi tunnetaan korkean laatunsa lisäksi vastuullisista toimintatavoistaan. Vaatteet ovat kotimaista suunnittelua, ja ne valmistetaan ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen Portugalissa, Ukrainassa ja Latviassa.

Kiveltä kivelle hyppely oli hauskaa lapsesta.

NOSH-lastenvaatteet ovat pitkäikäisiä tuplakokojensa ansiosta. Käännettävien hihan- ja lahkeensuiden avulla vaatteet kasvavat jälkikasvun mukana. Uskon, että tämä meidänkin vaatekerta on todennäköisesti sopiva lapselle vielä ensi keväänä.

Olen niin ihastunut Trapetsilla-trikoopaidan pesukarhuihin, että harkitsen puseron tilaamista myös toisessa värissä.

Kuva: Thomas Broumand, Broufoto Oy

Kurkin NOSH-merkin syksyn malliston vauvojenvaatteita ja sirkusteema näkyi sielläkin valloittavasti printeissä. Syksyn mallistossa on upeita vaatteita myös koululaisille.

Tutustu NOSH-lastenvaatteiden syksyn uutuuksiin täältä.

Vaatteet ovat tilattavissa NOSH-edustajalta ja vaatekutsuilla tai NOSH-verkkokaupassa.

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala, kuvat: Thomas Broumand, Broufoto Oy ja Senni Loikala