Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

NOSH naisten vaatteet raitoja rakastaville – lue kokemuksia!

Artikkeli on tehty yhteistyössä NOSH-vaatemerkin kanssa.


Mutsimedian äidit testasivat aiemmin NOSH-lastenvaatteita jälkikasvullemme, mutta tällä kertaa myös me äidit saimme tuotua kevään omiin vaatekaappeihimme päästessämme kokeilemaan NOSHin naisten vaatteita.

Olemme Mutsimedian perustajan Jennin kanssa kollegoita, ja pitkän korona-ajan etätyöputken välissä päätimme viettää pitkästä aikaa yhteisen kotitoimistopäivän ideoinnin ja kuvausten merkeissä.

Tarkoituksenamme oli suunnata ulos kuvaamaan aurinkoisessa kevätsäässä uusia NOSH-asujamme, mutta eihän se niin mennyt! Taivas vihmoi kylmiä pisaroita ja mereltä tuuli puuskaisesti (mikä sinänsä ei Lauttasaaressa yllätä). Päätimme napsia kuvia visusti sisätiloissa.

Raikkaita raitoja

Rakastamme molemmat raitavaatteita, jotka ovat luottovalintoja arjessa. Vaatekaappini täydentyi REA oversize -teepparilla. Mustat raidat saivat kaivamaan myös kirkkaanpunaisen huulipunan esille. En edes muista, milloin olisin laittanut kyseistä punaa viimeksi. Yksin etätöissä ei tule meikattua sen suuremmin.

Raitapaita NOSHilta, farkut ja sukat ovat omasta takaa.

Kumpikin meistä valitsi punaokran värisillä raidoilla varustetun Sohvi-trikoopuseron, jonka puhvihihat tekevät vaatteesta persoonallisen. Paita on myös mukavan väljä, joten se päällä on rento olo myös Wolt-lounaan supermakean (ja ison) jälkkärikakkupalan jälkeen.

Team raitapaidat.

Raitapaitarakkautta raikkaalla värillä kevääseen.

Löydä omat raitalempparisi ja muut NOSH-suosikkisi täältä.

NOSH naisten vaatteet kesäisillä kuoseilla

Ulkokuvien jääminen pois harmitti hieman ja päätimme, josko sittenkin piipahtaisimme pihalla ottamassa pari kuvaa. Tuo reissu kesti kymmenisen minuuttia, kunnes oli palattava takaisin sisälle. Hurr!


Kesää kohden kaipaan päälleni enemmän värejä ja tästä syystä valitsin Kuura-tunikan NOSHin naisten vaatteista. NOSHin mustat legginssit tuntuvat päällä kuin jalkoihin valetuilta.

Eihän täällä tarkene Sennikään! Sisälle takaisin siis.

Jenni ihastui Kastepisara-mekossa siihen, että trikoomekko on päällä erittäin mukava ja näyttää silti kauniilta ja naiselliselta. Joka päivä ei tule vastaan trikoovaatetta, joka päällä voisi kuvitella menevänsä vaikkapa kesäjuhliin.

Korona-aikana pehmeät trikoovaatteet ovat nousseet suosikeiksi monilla. Trikoomekko on kuitenkin virkistävää vaihtelua.

NOSHin naisten vaatteissa parasta mielestämme on juurikin se, että trikoovaatteet ovat täydellisen mukavia päällä mutta näyttävät silti kauniilta. Vaatteet ovat tyyliltään melko klassisia ja niitä voi yhdistellä monenlaisten asujen kanssa.

Tärkeää on myös vaatteiden korkea laatu. NOSHin vaatteet säilyvät kokemuksemme mukaan hyvinä pesusta toiseen (kun noudattaa pesuohjetta), eikä materiaali nyppäänny herkästi.

NOSH panostaa tuotannossaan vahvasti vastuullisuuteen ja vaatteet valmistetaan eettisiä periaatteita noudattaen Euroopassa. Päämateriaalina vaatteissa on kulutusta hyvin kestävä luomupuuvilla.

Kesälook valmiina, vielä kun kesä tulisi!

Vaatteet ovat tilattavissa NOSH-edustajilta, vaatekutsuilla ja verkkokaupassa. Tutustu NOSH-vaatevalikoimaan.

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala, kuvat: Senni Loikala ja Jenni Siikaniva