Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Supersankareina talveen – lue NOSH-vaatteista kokemuksia!

Artikkeli on tehty yhteistyössä NOSH-vaatemerkin kanssa.


Syksyn päiväkoti- ja työarki ovat hyvässä vauhdissa, mutta monilla niihin on tullut katkoksia flunssien vuoksi. Tautien selättämiseen ja huolettomaan tunnelmaan vaaditaan ajoittain lähes supersankarin voimia.

Ihastuin heti NOSH-lastenvaatteiden talven malliston leikkisiin supersankareihin. Sain NOSH-vaatteista kokemuksia jo kesällä, ja pääsin ilokseni valitsemaan lapsellemme jälleen muutaman luottovaatteen.

Pieni supersankari ei hätkähdä syksyn pimeneviä iltoja.

Tilasin kolmevuotiaallemme Supernalle-trikoopuseron, Superpupu-hupparin ja Koodi-collegehousut.

Haasteet voitetaan

Emme selvinneet syksystä pelkillä flunssilla, vaan pelästyimme pahemman kerran viikonloppuna tapahtuneen tapaturman vuoksi. Lapsemme oli hoidossa parin tunnin ulkoilun ajan ja oli päässyt tipahtamaan kiipeilytelineestä.

Tämän seurauksena ranteessa on hiusmurtuma ja kädessä kipsi. Huojentavaa on, että lääkärin mukaan murtuma on hyvässä asennossa ja paranee hyvin.

Alun totuttelun jälkeen arki kipsin kanssa on sujunut hienosti. Lapsemme on ollut supersankari kaikenlaisten kokemusten keskellä.

Jäimme reiluksi viikoksi pois päiväkodista, jotta ranteen paraneminen käynnistyisi ennen päiväkotiin paluuta.

Leppoisaa oleskelua lapsen kanssa

Maanantaisin päiväkodissa on jumppapäivä ja kipsatun käden rasittamista tulee välttää, joten päätimme palata hoitoon tiistaina. Vietimme viimeistä ”kotipäivää” hauskojen puuhien parissa.

Huolehdimme, että työpaikkani kasvit saivat vettä.

Asumme kivenheiton päässä työpaikaltani, ja olen luvannut kastella toimiston kasveja syyslomaviikolla. Lapsi sai toimia apulaispuutarhurina ja pääsi näkemään ensimmäisen kerran työpaikkani sisältä.

Rahi näytti kakulta kolmevuotiaani mielestä.

Olin napannut kassiini mukaan kirjaston kirjoja, jotka poikkesimme palauttamaan lähikirjastoomme samalla reissulla. Lapseni pääsi myös valitsemaan uutta lukemista kotiin.

Kirjaston lipaston pikkulaatikot olivat kiinnostavia. NOSH-hupparin superpupu on myös lapsen mieleen.

Pian teimme lähtöä hakemaan lounastarpeita kaupasta.

NOSH-vaatteista kokemuksia

Meillä NOSH-vaatteiden kokemukset ovat olleet positiivisia. Luomupuuvillasta valmistetut vaatteet ovat olleet kovassa käytössä ja lunastaneet lupauksensa korkeasta laadusta.

Arvostan myös, että vaatteet ovat kotimaista suunnittelua ja kasvavat lapsen mukana tuplakokojen ansiosta. Ja vaatemerkin leikkisät printit istuvat makuumme kuin nakutettu!

Odotan kovasti, että pääsemme viettämään tunnelmallisia hetkiä perheen ja lähipiirimme kanssa loppusyksystä ja talvella – ja saamme samalla lisää uusista NOSH-vaatteistamme kokemuksia.

Työpaikallani, kirjastossa ja kaupassa käynnin jälkeen tälle pienelle supersankarille maistuivat päiväunet.

Päiväkotiarki, täältä tullaan taas!

Tutustu NOSH-lastenvaatteiden talven uutuuksiin täältä.

Vaatteet ovat tilattavissa NOSH-edustajalta, vaatekutsuilla tai NOSH-verkkokaupassa.

Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala, kuvat: Thomas Broumand, Broufoto Oy ja Senni Loikala