Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Tiedätkö nämä lastenvaatemerkit?

Kaipaatko inspiraatiota lastesi pukeutumiseen? Me Mutsimediassa koostimme listan tämän hetkisistä lastenvaatteiden ”bubbling under” -suosikkimerkeistämme, jotka eivät ihan vielä ole nousseet suuren yleisön tietoisuuteen. Tutustu ja ihastu!

Booso

Booso on puolalainen lastenvaatemerkki, jonka vaatteiden leikkaukset sekä kuosit ovat inspiroivia ja erilaisia. Tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät pesua ja kulutusta hyvin. Mallistossa on lasten ja naisten vaatteiden lisäksi myös asusteita, kuten lippiksiä, sukkia, pipoja ja huiveja.

Boosoa Suomessa myy esimerkiksi Hip-Kid ja Puolasta vaatteita saa tilattua mm. Booson omasta verkkokaupasta tai Mousehouse-verkkokaupasta. Tsekkaa ainakin söpöt tupsulippikset!

Kipp Kids

Melbournelainen Kipp Kids erottuu massasta graafisten printtien ja selkeiden linjojen ansiosta. Kipp Kidsin mallistot ovat yhdistelmä urbaania tyylikkyyttä, mukavia materiaaleja ja käytännöllisyyttä. Vaatteiden materiaali on hyvälaatuista puuvillaa, jossa mukana on elastaania lisäämään joustoa. Selkeiden värien ja printtien ansiosta vaatteita voi helposti yhdistää keskenään. Valikoimasta löytyy vaatteita vastasyntyneestä kuusivuotiaaksi.

Zezuzulla

Puolalaisen Zezuzullan leikittelevät printit ja maanläheiset värit tuovat raikkaan tuulahduksen lastenvaatemaailmaan. Zezuzullan motto on ”Fair work, fair pay, fair trade, fair play” eli tuotteet ovat sekä ekologisesti että eettisesti valmistettuja.

Zezuzullan oman verkkokaupan Outlet-osiosta voi tehdä hyviä löytöjä huokeaan hintaan. Valikoimasta löytyy tuotteita myös kodin sisustukseen sekä muotitietoisille äideille. Mutsimedia suosittelee tutustumaan erityisesti lasten Outlet-osion aivan ihaniin sekä edullisiin takkeihin ja mekkoihin

Beau Hudson

Beau Hudsonin mallistosta löytyy kestäviä ja mukavia unisex-vaatteita sekä lapsille että vanhemmille. Australialaisen pariskunnan omistama ja pyörittämä Beau Hudson on tyyliltään yhdistelmä trendikkäitä printtejä sekä simppeleitä perusvaatteita. Beau Hudson on erityisen tunnettu lasten tyylikkäistä slim-farkuista sekä ihanan simppeleistä trikoisista neuletakeista.

Beau Hudsonilla on varasto Euroopassa, joten tuotteita voi tilata helposti brändin omasta verkkokaupasta Australiasta ilman veroja tai tulleja. Sähköpostilistalle kannattaa liittyä ennen ensimmäistä ostosta, jolloin saat 10% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Teksti: Jenni Siikaniva