Artikkelin kuva
tekijat

Jenni Siikaniva

Mutsimedian perustaja ja idean äiti olen minä, Jenni. Hauska tutustua!

Mutsimedia sai alkunsa, kun halusin lähteä luomaan jotain uutta ja piristävää äitien arjen keskelle. Unelmani on, että tästä itselleni merkityksellisestä asiasta tulisi tärkeä monelle muullekin.

Ennen sivuston lanseerausta kysyimme lähes 500 äidiltä minkälaista sisältöä he haluaisivat uudesta äitimediasta lukea. Mutsimedia on luotu näiden toiveiden pohjalta.

Mutsimedia on hyvän mielen sivusto, jonka missiona on tarjota iloa, ideoita ja inspiraatiota kaikille äideille ja äitimielisille. Visiomme on olla Suomen suurin äitimedia - voi pojat ja tytöt siinä sitä haastetta riittääkin! Tavoitteenamme onkin viikko viikolta tuottaa parempaa sisältöä ja pyrkiä vastaamaan koko ajan paremmin lukijoidemme tarpeisiin.

Te, hyvät lukijamme, olette meille äärimmäisen tärkeitä, koska ilman teitä Mutsimediaa ei olisi olemassa. Haluammekin kutsua juuri sinut mukaan kehittämään sivustoamme. Anna meille palautetta ja kerro mistä tykkäsit tai mistä aiheista haluaisit kuulla lisää.

Teemme Mutsimediaa isolla sydämellä ja avoimin mielin. Olemme onnellisia siitä, että juuri sinä löysit meidät. Toivotan sinulle koko tekijätiimin puolesta lempeitä, iloisia ja inspiroivia lukuhetkiä Mutsimedian parissa!