Artikkelin kuva
tekijat

Senni Loikala

Olen Senni, reilu kolmekymppinen Helsingin Oulunkylässä asuva äiti, avopuoliso ja ihminen. Rakastan uusia elämyksiä ja kokemuksia kaupungin sykkeessä ja laitamilla, mutta minun on päästävä säännöllisesti oleskelemaan myös luontoon.

Kirpputorit, kulttuurielämykset ja läheisteni seura saavat onnellisuuskäyräni nousemaan, kuin myös viihtyisät kahvilat ja ravintolat. Mieluisin menopelini on pyörä (haaveilen sähköpyörästä) enkä ole tullut ajaneeksi ajokorttia. Päiväohjelmaani kuuluu myös lenkkeily koiramme kanssa.

Olen kasvanut vantaalaisessa lähiössä Koivukylässä, ja lapsesta saakka kirjoittaminen on ollut minulle rakas harrastus – aikuisena myös työ. Hankin hiljattain siirtolapuutarhamökin, joten tulevaisuudessa arkeeni mahtuu myös urbaania mökkeilyä Kumpulassa, mökin kunnostusta ja puutarhanhoitoa.

Ihailen lapsessani hänen kykyään heittäytyä hetkeen ja nauttia elämän pienistä asioista. Hänen mielikuvituksensa saa minut nauramaan joka päivä. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan olla äiti.